Benvinguts!

Benvinguts al Barcelona Open Banc Sabadell 2018-66è Trofeu Conde de Godó, una nova edició per a viure una de les millors experiències de tennis  que ofereix, a tots els Socis, serveis, espais, actes i activitats exclusius perquè aquest sigui el Teu Torneig.

— Espais exclusius —

LA CASA CLUB I EL RESTAURANT

Són zones d’ús reservat pels Socis. El Punt d’Atenció estarà  situat a la a Casa Club on els Socis podran consultar tots els seus dubtes. A més, allà hi trobaran els quadres de joc del dia, així com altra informació del seu interès. El Restaurant seguirà oferint els seus serveis durant aquests dies, de forma exclusiva pels Socis i convidats d’aquests. Com a novetat, aquest 2018 el saló del Club serà una extensió de l’Snack i oferirà la mateixa oferta gastronòmica. Comptarà amb una àmplia terrassa per a una major comoditat del Soci. Es podrà accedir a aquestes instal·lacions tan sols presentant el carnet de Soci vigent i identificant als convidats (si és el cas).

 

EL VILLAGE

És el punt de trobada i espai social per excel·lència durant els dies de celebració del Torneig. Un entorn exclusiu per gaudir d’un moment relaxat i per poder conversar amb personalitats del món esportiu, polític, econòmic i social. A més, a la zona del Village hi ha l’estand del Club, on els Socis podran seure i gaudir d’un pica-pica i beguda. Allà tindran lloc actes d’interès pel Soci, que seran degudament publicats a l’agenda.

Es podrà accedir a aquestes instal·lacions tan sols presentant el carnet de Soci vigent. Cada Soci podrà anar acompanyat d’un convidat. Els menors de 16 anys podran accedir a l’espai, sempre i quan vagin acompanyats d’un Soci major d’edat.

 

LA LLOTJA PRESIDENCIAL

Els Socis tindran la possibilitat d’accedir a aquest espai reservat per membres de la Junta Directiva i personalitats, del dissabte 21 al dimecres 25, sempre que hi hagi disponibilitat. Els Socis també podran accedir a la Llotja per veure la final de dobles el diumenge 29. L’accés podrà fer-se directament a la Llotja, simplement presentant el carnet de Soci vigent i l’entrada al Torneig

 

LA GRADA DE LA PISTA 1

Part d’aquesta grada és d’ús exclusiu pels Socis, que disposen d’una zona reservada al fons nord per poder gaudir de la competició des d’una perspectiva privilegiada. Els Socis poden anar acompanyats, sempre i quan els acompanyants disposin de l’entrada al Torneig.

 

ACCÉS A LA PISTA RAFA NADAL I AL RECINTE

Els alumnes de l’Escola de Tennis podran accedir al recinte i a la Pista Rafa Nadal, del 21 al 27 d’abril. S’hi podrà accedir únicament mostrant el seu carnet.

— Actes i activitats —

EL TEU SOPAR

El Sopar del Godó 2018 tindrà lloc el dissabte 28 a les 21h, al Restaurant del Village. Una nit màgica on es podrà gaudir de l’esperit del nostre Club en estat pur. L’esdeveniment començarà amb un aperitiu a la zona del Village Lounge i, a continuació, es donarà pas al sopar. Un cop finalitzat el sopar gaudirem, com és habitual, d’una actuació. I a continuació, música, ball i una gran festa.

Per poder assistir al sopar és necessari realitzar la reserva aquí abans del 20 d’abril. Passada aquesta data no s’admetran més reserves. L’aforament és limitat. Preus: Soci (major de 25 anys) – 55€; Cònjuge (major de 25 anys) – 65€; No Soci (major de 25 anys) – 75€; Soci jove (menor o igual de 25 anys) – 25€; Cònjuge (menor o igual de 25 anys) – 35€; No Soci jove (menor o igual de 25 anys) – 35€.

 

RODA DE PREMSA

La Roda de premsa tindrà lloc el diumenge 22 a les 13h, a la Sala de Premsa. Un acte pensat per apropar els tennistes professionals als més joves.

 

CLÍNIC DE DOBLES

Els Socis que ho desitgin podran participar i gaudir del Clínic de dobles, el dimarts 24 a les 18h, amb quatre doblistes professionals.

 

MINI TENNIS RCTB-1899

Els alumnes de l’Escola de Tennis, per la seva banda, podran participar en el Mini Tennis RCTB-1899, el diumenge 29 a les 10h, abans d’iniciar-se la final de dobles del Torneig.

— Serveis als Socis —

GUARDA-ROBA

Els Socis del Club tenen un servei exclusiu de guarda-roba ubicat a la zona de Control de Pistes.

Horari: El guarda-roba obrirà una hora abans de l’inici del primer partit i tancarà mitja hora després de la finalització de l’últim partit.

Important: Els Socis que no hagin recollit les seves pertinences abans de l’hora de tancar hauran de passar a recollir-les al dia següent.

 

GUARDERIA

La Casa Club acollirà aquest servei pels fills i néts dels Socis durant tota la setmana.

Ubicació: La guarderia canvia d’ubicació respecte a l’any passat. Estarà situada a la sala de jocs/anglès a la planta -1 de la masia del RCTB-1899.

Horari: De dilluns a divendres a partir de les 14.30h. Dissabtes i diumenges obrirà una hora abans de l’inici del primer partit i tancarà mitja hora després de la finalització de l’últim partit.

Important: Podran gaudir d’ella els nens a partir de tres anys.

 

VESTIDORS

Els vestidors masculí i femení seran inaccessibles des del 20 d’abril fins a la finalització del Torneig. Per aquest motiu demanem als Socis que retirin, abans d’aquesta data, tots aquells objectes personals que puguin necessitar.

Els serveis de perruqueria, estètica i massatges dels vestidors femenins, tindran els següents horaris durant el Torneig:

Perruqueria: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.

Estètica: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h

Massatge: dilluns i dimecres de 9.30 a 19h; dimarts de 9.30 a 15h; i dijous de 9.30 a 17.30h.

 

ESCOLA DE TENNIS I PÀDEL

L’escola modificarà la seva organització durant la celebració del Torneig per poder atendre gran part dels serveis habituals. Per a més informació, accedeixi al full d'organització.

 

SERVEI SPORTS CENTER I PISCINA

La Sala d’Activitats Dirigides no estarà disponible des del dilluns 16 d’abril al dimecres 2 de maig (ambdós dies inclosos).

La Sala de Fitness estarà fora de servei des del divendres 20 d’abril al dimecres 2 de maig (ambdós dies inclosos).

Els Socis podran mantenir la seva activitat esportiva al Bonasport CE, utilitzant tant la seva sala de fitness, com les sales d’activitats dirigides i la piscina. Consulta els horaris aquí.

Es podrà accedir a les seves instal·lacions presentant el carnet de Soci del RCTB-1899 i demanar pista de forma presencial. Si ho prefereixen, els Socis podran utilitzar la piscina del Club en horari de 7.30 a 9h.

 

PISTES DE TENNIS I PÀDEL

Els Socis podran seguir jugant a tennis i pàdel gràcies a l’acord de col·laboració amb altres clubs de Barcelona. Es poden consultar la disponibilitat de dates i horaris accedint aquí.

 

BOTIGA

La venda de productes de tennis i el servei d’encordatge seguiran estant disponibles a la zona de Control de Pistes

 

SERVEI DE FISIOSALUT

El servei es mantindrà a la seva ubicació habitual, però en horari reduït. És necessari contactar directament amb Ramon Navarro al telèfon: 626428983.

— La Terrassa Market —

Veniu a visitar La Terrassa Market!

Descobreix una terrassa exclusiva, assolellada, amb un espai de shopping i de restauració: una selecció de tendes en les quals trobaràs les tendències d’aquesta temporada.

Gaudeix d’una nova zona de restauració a l’aire lliure, amb productes gourmet per poder compartir amb amics.

Un ambient selecte, en un espai amb molt encant, en el qual a més podràs escoltar música en directe, prendre una copa en bona companyia i gaudir d’una vista privilegiada.

Els socis poden accedir lliurement només amb el seu carnet. En aquesta edició, es podrà accedir directament des de l’exterior amb els convidats que desitgin (sempre que l’aforament ho permeti)

Horari: dissabtes, dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 12.30 a 19h i diumenges de 12.30 a 18h.

CAST

© RCTB-1899 2018